Årets talent i dansk Ishockey er fra Aalborg og tidligere Elitesport Aalborg elev


Da Aalborg Pirates i tirsdags spillede træningskamp mod SønderjyskE blev der i optakten brugt tid på at hylde Jonathan Brinkman, der er kåret som sidste sæsons talent i Metal Ligaen.

Foruden at kaste prisen som årets talent af sig, har de sidste års hårde arbejde også betydet, at han nu er blevet draftet af canadiske Medicine Hat Tigers i WHL, hvor han bl.a. skal spille på hold med Mads Søgaard der også er tidligere Elitesport Aalborg elev.

Jonathan Brinkman der er tidligere Elitesport Aalborg elev gik i Idrætsklasserne på Sønderbroskolen i Aalborg med morgentræning i perioden fra 2014-2017 og har de senest 2 år fra 2017-2019 gået i en Elitesportsklasse på Handelsgymnasiet Turøgade.

Jonathan har hele tiden vist et rigtigt stort potentiale og er et af dansk ishockeys største talenter, der allerede som 16-årig debuterede i den bedste danske række "Isligaen".

Jonathan spillet på alle ungdomslandshold - også til U20-VM her omkring årsskiftet 2018-2019. Spillerne måtte være født i 1999 og tidligere, hvor Jonathan var med som såkaldt "Double underaged", da han er født i 2001.


I Elitesport Aalborg er vi rigtig stolte af den udvikling og fremgang Jonathan har vist i sin tid her og vi ser frem til at følge ham på hans videre færd i Canada.


På billedet ses Direktør Thomas Bjuring fra Aalborg Pirates overrakte blomsten til Jonathan i forbindelse med den korte ceremoni på isen i Bentax Isarena.


                                                     Foto: Aalborg Pirates