Idrætsfaciliteter i Aalborg


Elitesport Aalborg benytter sig, i samarbejde med alle involverede interessenter, af størstedelen af Aalborgs store idrætsfaciliteter.
  
Svømmehallen på Østre Allé ligger tæt på Sønderbroskolen, hvor vores idrætsklasser har deres daglige gang. Det samme gør kultur- og idrætscentret Nordkraft, der bl.a. rummer DGI-huset med springanlæg, træningssale, fitnesscenter og Danmarks største klatrevæg.

Ved Aalborg Stadion er der to haller, en gymnastiksal og styrketræningsfaciliteter foruden det store fodboldstadion. Som nabo til Stadion ligger Haraldslund med svømmehal og motionscenter. Aalborg Sportshøjskole og atletikstadion ligger også tæt på Aalborg Stadion.

I det store idræts- og kulturcenter Gigantium i Aalborg Øst er der isarena, skøjtehal, svømmehal. Storhal, idrætshal, atletikhal og styrketræningsfaciliteter, så alt i alt kan Aalborg tilbyde rigtigt gode idrætsfaciliteter til stort set alle idrætsgrene.Gigantium
Gigantium er et stort idræts- og kulturcenter beliggende i Aalborg Øst. Det rummer isarena, istræningshal, storhal, idrætshal, foyer og mødelokaler og spænder sammenlagt over ca. 25.000 etagekvadratmeter.Nordkraft
Nordkraft er et stort kraftcenter for kultur og fritid, hvor flere foreninger har trænings- og klubfaciliteter.

Se mere hos nordkraft

Aalborg Portland Park
Aalborg Portland Park er AaB's faste hjemmebane beliggende i Aalborgs vestlige bydel på Harald Jensens Vej.

Aalborg Portland Park har plads til 13.800 tilskuere, heraf 7.700 på siddepladser på Weber- og A. Enggaard-tribunerne, mens de resterende 6.100 pladser på 3F- og Spar Nord tribunerne primært benyttes til ståpladser.

Ved internationale kampe er kapaciteten reduceret til 10.500 tilskuere, når der monteres sæder på alle tribuner.


Svømmehallen Østre Allé
Østre Alle, 9000 Aalborg
Teknisk serviceleder Ole Bang Jensen
Tlf. 9816 0617

Hvilket afsnit skal starte med at være foldbar?
2