Den fysiske morgentræning i GigantiumIgen i år vil der, for eleverne på ungdomsuddannelserne, være fysisk morgentræning i Gigantium hver tirsdag og torsdag morgen kl.8.00-9.30.

Den fysiske morgentræning, som er ledet af Mads Lerche, er et tilbud til de elever/udøvere, som er godkendt af Elitesport Aalborg til deltagelse, og som går på en af de ungdomsuddannelser, som Elitesport Aalborg samarbejder med:

  • Aalborghus Gymnasium & HF
  • Handelsgymnasiet i Turøgade
  • Aalborg Tekniske Gymnasium
  • Tech College Aalborg

Igen i år har vi et højt antal af udøvere, som gør brug af dette tilbud. Som et minimum er der i år 55 potentielle udøvere, som bliver en fast del af den fysiske morgentræning.

Mads Lerche og de tre andre tilknyttede fysiske trænere glæder sig til at komme i gang med et nyt skoleår og til at udfordre udøverne på andre måder end deres normale idrætsgren.

Læs meget mere om den fysiske morgentræning og de uddannelsesinstitutioner, vi samarbejder med her: /Uddannelse/Ungdomsuddannelser


Vi starter op i Gigantium torsdag d. 16/8-18 kl.8.00 - velkommen til!(Billedet er fra en morgentræning, hvor udøverne blev undervist i yoga).