Fuldt hus til Infomøde


Mandag aften kl.19 havde Elitesport Aalborg og skoleleder Steffen Hessellund fra Sønderbroskolen sat alle interesserede stævne til en times tid med informationer om Idrætsklasserne. Omkring 200 udøvere og deres forældre havde valgt at tage imod dette tilbud.
Elitesportkoordinator Torben Sørensen lagde for med overordnet informationer omkring skolen, de generelle linjer for det sportslige setup.
Herfra tog Sønderbroskolen over først med skoleleder Steffen Hessellund der bød ind med skolens hverdag, værdisæt og den overordnede skolegang med f.eks. et stækt forældre/skole samarbejde. 


Idrætsskolekoordinator Casper Madsen informerede om hele det praktisk setup på den sportslige del. Det tætte og koordinerede samarbejde med ham, morgentrænere, klubtrænere, fysioteraupeauterne i Arkadens Fysioterapi og ikke mindst forældrene til udøverne.
Til at perspektivere form, indhold og udbytte af idrætsklasserne var Rektor Torben Poulsen fra Aalborghus Gymnasium inviteret til at fortælle lidt om hvordan de oplever det at få elever ind fra Idrætsklasserne efter endt folkeskole og han havde man flotte og rosende ord med på vejen om de elever der kommer fra Sønderbroskolen.