Informationsaften vedr. TalentrejsenOnsdag d. 12 december 2018 var alle forældre til eleverne på 7. og 8. årgang fra Sønderbroskolens Idrætsklasser inviteret til informationsaften vedr. pilotprojektet "Talentrejsen".

Talentrejsen er et nyt mentaltræningskoncept, som skal søsættes i Idrætsklasserne i det nye år. Derfor var forældrene indkaldt således, at de kunne få et indblik i, hvad deres børn skal igennem, og forældrene kan dermed, hjemmefra, støtte op om projektet.

Lina Rask, som er ansat til at udvikle og arbejde med projektet, gennemgik, hvorfor det er, at dette område er vigtigt at rette fokus mod. Derudover snakkede Lina også om, hvad det vil sige at være en god sportsforældre. Her blev forældrene sat i opgave flere gange i løbet af aftenen, og der kom nogle rigtigt fine fortællinger frem.
Udover en masse gode snakke og præsentationer bød Elitesport Aalborg på kaffe og kage, hvilket blev nydt i fulde drag.

Lina var desuden tidligere på dagen forbi Sønderbroskolen for at introducere Idrætsklassernes tilknyttede lærere for "Talentrejsen". Alle tilknyttede morgentrænere blev introduceret til projektet dagen efter, hvor morgentræning var aflyst.

Elitesport Aalborg takker Lina for at have været forbi, og vi glæder os til at komme igang med rejsen.