Magnus Saugstrup på Wall of FameAalborg Håndbolds stregspiller, Magnus Saugstrup, mødte i fredags op på Sønderbroskolen for at blive hædret sin, indtil videre, flotte karriere. 

Magnus har gået i Idrætsklasserne på Sønderbroskolen fra 2009 til 2012, og da han har haft international debut på U21-landsholdet og netop er blevet en del af A-landsholdet, har han opfyldt kravene for at komme på Sønderbroskolens Wall of Fame.

Skolens 5. og 6. klasser var mødt spændte op for at overvære seancen og for at få billeder og autografer med Magnus.

Skoleleder Steffen Hessellund startede ud med at sige at par flotte ord om Magnus, hans tid på skolen og hans karriere, og derefter fortalte Magnus kort om, hvordan han er kommet så langt med håndbolden, og hvad der kræves.

Efter de par korte taler svarede Magnus på spørgsmål fra elever og lærere, og så skulle han selvfølgelig signere den spillertrøje, som er en del af hans plads på Wall of Fame.

.


Magnus udtaler følgende om sin tid på Sønderbroskolen:

"Det har givet mig en viden om, hvor meget det kræver at blive professionel håndboldspiller, både på og uden for banen. Jeg har lært noget om, hvor vigtigt det er at træne, samt hvor vigtigt det også er at få den rigtige kost.

Desuden har jeg lært, hvor vigtigt det er at få en uddannelse også, selvom jeg gerne vil være professionel sportsudøver, da jeg ikke kan være håndboldspiller for evigt."

Elitesport Aalborg ønsker Magnus et kæmpe tillykke med pladsen på Sønderbroskolens Wall of Fame, og vi glæder os til at følge hans karriere.