Sofie Heby Pedersen nyeste Wall of Fame medlem


Sofie Heby Pedersen - mountainbikerytter - og nyeste medlem på Wall of Fame. Sofie Heby Pedersen fra Aalborg Mountainbike Klub kom ved en seance mandag den 09. marts på Wall of Fame på Sønderbroskolen.
 
Sofie var udøver i Idrætsklasserne på Sønderbroskolen fra 2014 til 2017, hvor hun ved start havde judo som sin primære idrætsgren. Sideløbende med judo kørte Sofie også mountainbike og en ny idrætslig vurdering dokumenterede Sofies niveau og potentiale i mountainbike, hvor Sofie efterfølgende har udviklet sig yderst positivt.

Elever i Idrætsklasserne på Sønderbroskolen og i udskolingen fik et oplæg fra Sofie, hvor hun fortalte om sin udvikling og ikke mindst motivation til at arbejde med sig selv - også når vejr, styrt, skader og andre ting volder udfordringer. 

Sofie er godt på vej i sin karriere og har som punkter i sin udvikling markeret sig med flere danske mesterskaber, deltagelse i ungdoms-OL i 2018 med en guldmedalje, en placering som nr. 1 på verdensranglisten i sin årgang. Resultater er én ting, men Sofie fremhæver ikke mindst de mange oplevelser og gode relationer hun har og har fået som mountainbikerytter.

Som ung udøver med potentiale er der behov for opbakning, hvor Sofie fremhæver sin familie, klub og det setup, hun har været og er en del af med sit uddannelsesforløb i Idrætsklasserne på Sønderbroskolen og på Aalborghus Gymnasium i Eliteidrætsklassen. Dét kombineret med det idrætslige setup i Elitesport Aalborg med morgentræning og fleksibilitet, har giver Sofie udtryk for gør en afgørende forskel for hendes udvikling og muligheder. 
Sofie har en klar plan om at "give den gas" på cyklen og se, hvor langt drømmen rækker med VM og OL som langsigtede pejlepunkter og vil fortsat kombinere sin idræt med en uddannelses på Aalborg Universitet, efter hun til sommer bliver student på Aalborghus Gymnasium.

Sofie Heby Pedersen tilbage på Sønderbroskolen - Wall of Fame