Take-over på Instagram


I denne uge laver Maja Baun take-over på vores Instagram elitesport_aalborg. 
Hun er 17 år og spiller fodbold som målmand på AaB's kvindehold. Maja er oprindeligt født og opvokset i Randers og har her startet sin fodbold karriere i IF alliancen. Hun har sidenhen skiftet klubber et par gange før hun nu er endt i AaB fodbold for kvinder. Maja fortæller selv, at transitionen fra at spille lokalt i Randers til at flytte til Aalborg og spille for AaB har føltes meget naturligt, idet hun som 12 og 14 årig blev udtaget til forskellige DBU truppe og derved kom i kontakt med andre piger, der også spillede i AaB. Samtidigt blev hun som cirka 14 årig tilbudt at træne med hver anden uge sammen med AaB.
 

Idag går Maja på Aalborghus Gymnasium i 1w og træner 3-4 gange/ugen i AaB, styrketræner en dag derhjemme selv og deltager ved fælles morgentræning tirsdag og torsdag morgen i Gigantium sammen med elitesport Aalborg. Weekenden er dog heller ikke fri - her bliver der nemlig stort set altid spillet kamp.Til dagligt bor Maja på Aalborg Idrætscollege, som Elitesport Aalborg står bag. Maja fortæller, at hun har mange gode venner og veninder her i Aalborg og er rigtigt glad for at bo på Aalborg Idrætscollege og de muligheder, som hun har her for at dels at tage sin uddannelse og dels at kunne dyrke sin sport.


Maja drømmer om at nå så langt hun kan, gerne A-landshold/professionel sport - vi krydser og håber at Majas hårde arbejde giver pote! 

Skal vi ikke give hende et hep med på vejen og sige velkommen til hende denne uge? ????????