"Jeg kan anbefale andre sportstalenter at gå i den retning"Navn: Michel Corbalan

Alder: 20 år

Sportsgren: Karate

1. Hvor længe har du dyrket karate? Og hvor længe ved sportskarate.dk?

Jeg har dyrket karate lige siden, at jeg var 5-6 år gammel, og det var også der sportskarate.dk startede. Så alt i alt, er det ca. 14-15 år.

2. Hvordan blev du introduceret til sporten?

Mhmm, min far fortalte, at der var noget opvisning i karate, og dengang jeg var mindre elskede jeg jo at se de der Karate Kid-film, så jeg tænkte: "Det skal jeg ind og se". Og det fangede mig bare med det samme :)

3. Hvad laver du udover at dyrke karate - uddannelse, andre fritidsinteresser?

Jeg laver ikke så meget udover karate. Jeg går i skole, ellers er jeg bare sammen med venner fra klubben eller kæreste. Nogle gange kan jeg også finde på at tage en selvtræning, ellers ud og løbe med min svigerfar.

4. Hvordan har Elitesport Aalborg været en del af din karriere indtil nu?

Elitesport Aalborg har hjulpet mig med en idrætsklasse ved Sønderbroskolen. Der havde alle samme mål for at udvikle sig, og det er fantastisk at være i sådan et idrætsmiljø, som Sønderbroskolen havde fra 7. til 9. klasse.
Jeg kan anbefale andre sportstalenter at gå i den retning, for det er noget, man aldrig glemmer. 

5. Hvilken indflydelse tror du, at dette tilbud har haft på dit nuværende sportslige niveau?

Jeg har udviklet mig. Da jeg startede ved Sønderbroskolen, begyndte jeg bare at fokusere mere på sporten, ligesom de andre gjorde på Sønderbroskolen. Sammenholdet med venner og holdkammeraterne giver lige det ekstra boost.
Desuden er Allan en fantastisk træner og også en fantastisk coach. Hvis han ikke havde "pisket hårdt" på os, så tror jeg ikke, at vi havde det niveau, som vi har nu. I sådan et elitemiljø, så vil man også bare tage til træning hver dag og være sammen med dem, som har det samme mål :) 

6. Hvad er din/dit største drøm/mål indenfor karate?

Min største drøm er at komme med til OL og blive olympisk mester. Det har jeg altid drømt om kunne gå i opfyldelse.


Michels træner og morgentræner ved Elitesport Aalborg, Allan Busk, fortæller om samarbejdet med Elitesport Aalborg:

Mit samarbejde med Elitesport Aalborg er meget givende på en bred vifte af parametre, idet Elitesport Aalborg er involveret i byens fantastiske elitemiljøer og skaber synergi imellem udøvere, trænere, klubber, Idrætsbyen og skoletilbud, hvilket er med til at skabe en unik konstellation i Aalborg, hvor byens stærkeste klubber og ressourcer samarbejder og inspirerer hinanden.
Vi kunne i Sportskarate ikke skabe vores flotte resultater og elitemiljø, uden at samarbejde med Elitesport Aalborg :)